Fillers Sävedalen, Göteborg

Bland våra behandlingar hittar ni fillers, något vi erbjuder för olika områden av ansiktet. Med tanke på att företaget ligger i Sävedalen, utanför Göteborg och därmed vänder vi oss framförallt till det området. 

Så vad är fillers? Jo fillers är en gelé innehållande olika ämnen som har en likhet med kroppens egen hyaluronsyra. Detta ämne binder fukt samtidigt som det skapar spänst i huden. Att injicera fillers gör att man bygger upp volym och form inifrån. 

Fillers används huvudsakligen för att jämna ut asymmetri i ansiktet, skulptera samt framhäva eventuella konturer i olika områden av ansiktet. Dessutom används fillers för att motverka eventuella ålderstecken samt att släta ut huden på de områden du önskar.

En behandling med fillers är icke-kirurgisk, det innebär att läkningstiden efteråt är kort och det är minimal risk för komplikationer.

Det är viktigt att ha i åtanke att det är vanligt med blåmärken, svullnad, rodnad efter en fillersbehandling. Utöver det kan man i vissa fall det behandlade området kännas ojämnt på grund av eventuell svullnad, detta kommer räta till sig när läkningsprocessen väl är över och du kan se det slutgiltiga resultatet.

Du får inte genomgå en behandling med fillers om du är gravid, förkyld eller har någon pågående infektion i kroppen, har en aktiv herpesinfektion eller om du har finnar eller en kvissla på behandlingsområdet.

På Rindelöv Estetik behandlar vi läppar, marionettlinjer/sura mungipor, nasolabiala linjer (vecken från näsvingarna till mungiporna). Beroende på behandlingsområde tar behandlingen olika lång tid, men alla behandlingar tar mellan 30-45 minuter. Dessutom erbjuder vi borttagning av fillers ifall det önskas.

Under minst 48 h efter behandlingen bör du inte dricka alkohol, röka, sola, basta eller sminka det behandlade området.

All bokning av behandlingarna sker via Boka Direkt. Företaget ligger beläget i Sävedalen utanför Göteborg, därmed vänder vi oss till er i området.